Post by salsohamsasubt on Feb 21, 2022 13:43:21 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda generator zlato ▞▞▞
▞▞▞ Ultimate Fishing Simulator 2022 version ▞▞▞
OPOZORILO NA GLAVNE HROČE! Končne ribolovne naloge ni mogoče opraviti. Naloga naj bo 80 minut, vendar je časovnik nastavljen na samo 20 minut. 40 krapov v tistem času? Ni šans. Prosim popravite. Sicer pa super.
Kontrole je težko uporabljati in ni vadnice. In na splošno slaba kakovost.
Ultimate Fishing Simulator Simulator nuto
Če bi v resničnem življenju morali tedne loviti orade, ščurke in krape, preden bi ujeli pravo ribo, ribolov ne bi obstajal kot šport. Ta aplikacija je smeti.
Ta igra mi ni všeč
Igra s petimi zvezdicami je neverjetna, vendar bi lahko bila manj moteča, ko premikate ribolovna mesta 😀😃😄😁😆😅😂🤣
Sin ga obožuje. Zelo poučno
Dobra igra
Za odločitev je še prezgodaj, vendar bi bilo lahko bolje
jaz Ivan
To je odličen simutater za ribolov, saj pravi, da je zelo zabaven in ima dobro grafiko za mobilno igro, ki traja nekaj časa, da čoln ali sonar izve, kje so ribe, vendar ga v resnici ne potrebujete, da bi dejansko ujeli ribe.
tega ne razumem vrgel sem palico, riba jo zgrabi, navijam, ampak preden pride do mene, riba izgine? kaj???
Super igrica
Ultimate Fishing Simulator Simulation linu
Kako enostavno zaslužiti denar? Odprite igro, glejte AD. Zaprite igro in ponovite. Dobro za 200 g na 35 sekund. Odlično za zagon kit kmetijstva. Odlična ribiška igra!
Ultimate Fishing Simulator 模擬 ugfe
To je res najboljši način, da spravim žival iz svoje duše, In nazaj v vodo 4 nekaj resnega ribolova proti vsem vrhunskim igralcem in profesionalcem.🍻 zato na zdravje vsem 🥂in vsem Dobra igra. C-ja🎮
Briljantno
Odlična igra!
V redu
Temu bi dal oceno pet zvezdic, če bi omogočili ulov velikih rib. Nihče nima časa sedeti in navijati 30 minut samo zato, da bi prerezal vrvico, kadar koli ujame ribo nad 10 funtov.
namestil igro na drugo napravo, povezavo z fb, vendar ni shranjenih podatkov?
V redu je, potrebuje več podrobnosti o ulovu, ne morem povedati, kaj je kaj
nikoli ga nisem mogel predvajati vsakič, ko sem poskušal namestiti zaslon
veri col😀
To je odlična igra in lahko greš kamor koli se zmotiš, se premikaš in se usedeš na čolne in podobno. Katera je najboljša ribiška igra, kar sem jih kdaj igral in to igro sem igral za uporabo zdaj
Ta igra je super.
Dobra igra
Dobra igra, vendar se zdi, da je hrošča, modri krog se prikaže le, ko se poskušate pridružiti turnirju. Nikoli ne napreduje mimo tega.
Kung Fu Animal Fighting Game Avontuur aqjt
Nenehno se zatakne kavelj. Prelomi črto. Ne izgubljajte časa s tem poslom.
Najslabša aplikacija doslej
Zabava je za ribe
Komaj vadnica sploh ni dobila ribe. Tudi če gledaš videe o igranju, ne moreš ničesar ujeti
v redu
slaba igra večina iger ima možnost nakupa za obnovitev, zdaj pa sem brez 30 $
zabavna igra. Pravkar sem začel, svojo oceno bom posodobil pozneje
zamik v dogodkih.popravite pls
je briljantna, všeč mi je ta igra, grafika je v redu, lokacije za ribolov so odlične, veliko je mest in pribor je zelo realističen, na voljo so plovci, vabe, vrvica, palice in vaba, vse, kar uporabljam za ribolov v resničnem življenju , veliko je različnih ribjih vrst, krap, krap, mrena, klen, ščurka, ščuka, ostriž, som, lipan, postrv in losos, ribolov je prosti, lahko izberete, kaj želite ujeti, če želite lososa, lososa lahko ujameš, če hočeš mačko
Za računalniško različico te igre sem zapravil 20 $ in nisem vedel, da obstaja BREZPLAČNA različica igre z aplikacijo...
Res je fajna.Super je da je neskončno kruha
Pogled pod vodo bi bil odličen.
dobra igra za krajši čas....
Všeč mi je 👍, ker grem lahko na ribolov 🐟🦐🦀🐠🐡🦐
Zaenkrat tako dobro. Kontrole so nekoliko nerodne, vendar ena boljših ribiških iger. Brez/omejenih oglasov, kar je samo nekaj zvezdic, a kot vsaka brezplačna igra so tudi tu plačane "nadgradnje". Posodobljeno bo po nekaj dneh igranja.
Velika škoda igre, da sem izgubil vse podatke o igri, kar je bilo veliko kovancev in sponk.
Ta igra je posteljna igra. Ko je riba ulovljena, se riba ne dvigne. Boli obračanje konice. Mislim, da bi jo bilo treba posodobiti na nov način. Trenutno je zelo posteljna igra ... prosim spremenite softowar zelo kmalu.😏😏😒😓😓🥱