Post by salsohamsasubt on Feb 21, 2022 13:22:04 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toon Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toon Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több kristály hack ▞▞▞
▞▞▞ Toon Blast 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó ez a játék 😍😀😃👍😃😀😄😋❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Egyszerűen imádom nemlehet megunni!
nagyon élvezetes játék. Nagyon jól szórakozom rajta. most töltöttem be a Chromebookomra.
Azért kérem szépen kávézni nem ülnek le azzal aki ezt játsza
Addiktív, de most nehezebb extra készpénzt és egyéb bónuszokat gyűjteni
Egyszerű játék szép grafikával. Játszható.😊
Jó mert én vagyok az első a mi csapatunkban!
Szuper jatek
Nagyon jó játék, szeretem, hogy hallgathatom a zenémet, és nem kapcsolja ki, nagyon jó játék
A legutóbbi frissítés után a változtatások rossz hatással voltak a játékmenetre. Kevesebb pénz után tt. stb.
majdnem 5 éve játszom ezzel a játékkal. és mégsem tudom frissíteni az új 50 szintet. a kapcsolatom stabil volt. Még eltávolítom/telepítem az alkalmazást, és éppen betöltődik. ezen dolgozom már 2 napja. remélem ez megoldódik, mert nagyon szeretem ezt a játékot.
Toon Blast Tankenötter zwtx
Nem tudom tovább folytatni... kezdek unatkozni. Folyamatosan azt mondja nekem, hogy # (hamarosan további szintek jönnek) 6201
Toon Blast Slagalice vhn
Jó játék
Egy ilyen addiktív játék, soha nem költöttem pénzt, és bár egyes szintek nagyobb kihívást jelentenek, mint mások... mindig van kiút, egyes pályák olyanok, mint a rejtvények, csak ki kell találni őket!!!!
😍
Egy szem€t játék ami inkább felidegesít mint szórakoztat
Nagyon cuki kis játék 👍😘
Tudja valaki, hogyan lehet toon robbanást okozni? Az enyém töltés alatt áll.
Szemét játék most, régen nagyon jó volt. Vásárolni akarnak, vásárolni, vásárolni. Feltételezem, hogy nem adnak patkányt azokról az emberekről, akik fizetés nélkül akarnak élvezni egy játékot. Torkig van. Soha nem lehet jól futni, annyira frusztráló. Az utolsó néhány frissítés óta még kevesebb módja van az érmék megszerzésének. Napokig elbírok anélkül, hogy megnyernék egy meccset, ami egyszerűen rossz. Nagyon frusztrálónak találom. Úgy tűnik, mindenkinek elege van belőle. Nyilván az amerikaiak vették, és megtömték. Köszönöm, hogy válaszoltál.
Szeretem a játékot, de miért hibázott tegnap óta?
Szeretem, de a frissítések ellen 2 napja nem tudok belépni a játékba......remélem sűrgősen kijavítják a hibát.
Olyan aranyos, színes grafika. Számos lehetőség a cél eléréséhez. A változatosság szórakoztatóvá teszi! Hmmm, melyek a legjobb lehetőségek?
Pocket Ants: Colony Simulator Стратегије zdaj
Körülbelül egy hete összeomlott, és még a telefon újraindítása után sem működött a kényszerített leállítás, az eltávolítás és az újratelepítés. Samsung Galaxym van (Android). Nagyon sokáig játszottam, és sok szintet léptem fel. Élveztem a játékot, de nem engedi tovább játszani. Sok más véleményt is látok ugyanezzel a problémával. Kérem, segítsen!
Nagyon a pénzre hajt! Ettől nagyon jó kis játék lenne. Megadnám az 5csillagot, de igy, hogy folyamatosan hajszolna bele a vásárlásba, igy nem! Emiatt eléggé idegesitő, úgyhogy csak nyugodt idegrendszerű embernek ajánlom! Komolyan! Ha ideges természetű vagy, NE töltsd le!
Körülbelül 4 éve játszom ezzel a játékkal. Aztán pár napja elkezdett nem tölteni. Kattintson rá, és csak töltődik. Szóval 😞 kiábrándító.
Ez a játék valódi ára negatív nulla cent!!! Ez minden...
Nincs bekapcsolva a 2 hetente frissítés. Törölnöm kell a már telepített játék többi alkalmazását. Miért? Mintha új telepítés lenne
Egy ideig élveztem ezt a játékot, de fukar a teljesítmény-up, és a végén sok pénzbe kerülhet. A megszerzett jutalmakat pedig eltávolítják, ha elbuksz egy játékban. eltávolítom.
Nagyszerű játék! Néha a szintek rendkívül nehezek, de ez a legkielégítőbb dolog, amikor befejezi. Az egyetlen dolgom az, hogy bárcsak lenne más módja is az érmék beszerzésének.
Sikerült egy jó játékot tönkre tenni ! Gratulálok így látom a pénz mindenek felett !
Nagyon élvezem most is élvezném de nem kapcsolódik a nethez...miért???😪😪😪😪
A kezdet könnyű és szórakoztató. Megakad. De akkor úgy tervezték, hogy kicsaljon Önnek $$-t, ha folytatni akarja. Vagy órákba, sőt napokba is tart egy szint teljesítése. A jutalomért járó korlátlan életek haszontalanok, ha egy szint teljesítése egy napig tart. Ugyanez a gyűlésekkel... Egy óra élet, az egész óra egy szinten. És ne felejtsük el, hogy a rakéták "véletlenszerűek", de 10-ből 9 az ellenkező irányba indul el, amire szüksége van. Lol
Szerethető
Régebben 5 csillagos volt! Miért tartják túszként a játékokban nyert érméimet? Nem veszek bérletet egy malacperselybe, hogy megkapjam a megkeresett érméimet! Tartsd meg a hülye érméket, nem fizetem ki a váltságdíjat -.-
Imádom ezt a játékot, de tegnap óta a játék leállt. Eltávolítottam a játékot és újratelepítettem. Kényszerítenem kell a megállást, mert "csúcson" csak lefagy. 3 szintre vagyok az 1000-től, és nagyon ideges leszek, ha elveszítem az összes teljesített szintet. Kérlek javítsd ki! Úgy látom, nem csak én küzdök ezzel a problémával.
Toon Blast Tankenötter pjn
😂😂😂😂😂😂
Ez egy szaaaaaaar