Post by salsohamsasubt on Feb 21, 2022 13:18:57 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Mul oli sellega lõbus, lõpetasin taseme 3410 ja ma näen palju järgmisi tasemeid ja see ei lase mul minna 3411-le, vaid istub seal ja tema kollane ring vilgub. Väga pettunud, sest ma armastan seda mängu.
Ei tunnusta läbitud tasemete eest. Paar näidet on 9 ja 18 Parandage mäng või ma leian midagi paremat
Paar reklaame on neist lihtne eemaldada. Lõbus mäng. Lihtne arusaada. Mängin seda oma pere lapselastega. Nad elavad ka seda! Kõikjal suurepärane igas vanuses.
Olen tasemel 3411 kinni ja see ei käivitu üldse. Õnneks lugesin 1 kommentaari ega desinstallinud mängu. Palun parandage see esimesel võimalusel.
Bubble shooter Fritidsspill lmc
mäng on hea, kuid vahepeal on palju reklaame ja mõned on väga ebaolulised ega sobi lastele, kuna seda tüüpi mänge mängivad minu väikesed lapsed ja kui selliseid reklaame on vahepeal, desinstallivad inimesed kindlasti rakenduse
See mäng on väga geniaalne mäng ja see mäng meeldib mulle, kuid mul on probleem, sest ma võitsin selle taseme 3410, kuid see mäng ei jätku. Ma ei saa avada taset 3411, kui vajutan õhupallile, ei paista midagi juhtuvat. Palun avage mäng ja jätkuvalt sellel tasemel*****
Liiga palju reklaame ja järsku ei liigu järgmisele tasemele, olen nüüd paar korda eelmist taset üle mänginud aga ikka ei liigu 😤
Miks kõik lollid lisavad...Võtke see ära ja mäng saab olema suurepärane
Bubble Shooter Casual ounm
Varem mängisin seda mängu palju. Kuid ma ei saa pärast 3110 taset mängida. Ma arvan, et pärast viimast värskendust läks midagi katki. Palun paranda.
Kahjuks mäng hangub, ma pole saanud seda mängu kolm päeva mängida, kuna mul pole õrna aimugi, kuidas seda lahti külmutada. See on tõesti natuke jama, kuna mulle tegelikult meeldis mängu mängida.
Suurepärane mäng. Reklaame ei ole palju. Tavaliselt on need 5 sekundit, nii et see on hea. Olen proovinud ka teisi mullilaskjaid ja reklaamid on 30 sek..mõnikord on elus kõige lihtsamad asjad parem. Suurepärane viis aja veetmiseks. Ma soovitan.
Mulle meeldib see mäng, kuid see külmub sageli ja selle laadimine on kõigi reklaamidega aeglane.
Olen tasemel 833. Mäng jätkub üle. Seal on tühi ekraan, kõik mullid ja kalliskivid / teemandid on kõik selged. Samuti näitab see, et mul on veel üks teemant puudu. Imelik. Parandage see palun.
Loodan, et seda mängu ei mängi lapsed. on täis reklaame, et lapsele on väga halb. soovitab tal ostmiseks rakendustel klõpsata. Lastele ei soovita. muudele mängudele, taseme kordusmäng ja kõrgema skoori saamine on skoorides näha. siin pole ainult esimene skoor, mille saate. ei tasu valmis tasemeid uuesti mängida.
8 minutit reklaame 1 minuti mängu jaoks. pole kunagi midagi sellist näinud. reklaamid mängu alguses, lõpus ja isegi mängu keskel. hämmastav.
Vau, ok, klassikalise mullilaskmismängu teostus, kuid see on nii paljude reklaamide tõttu täielikult rikutud, isegi mängu keskel. Desinstallitud.
See on hea mäng ja ma olen jõudnud mängu nr 3200. Minu ees seisev probleem on see, et mäng ei lase mul sellest punktist kaugemale jõuda. VÄGA MANUSTAV! ON MINULE SOOVITUSED? LOODAN SELLE PROBLEEMI LAHENDAMISEKS TEIE SISSEJUHAL TAGASI KUULDA!
See on hea mäng aja veetmiseks, sisaldab küll reklaame, kuid pakub meelelahutust
Liiga lihtne ja liiga palju reklaame...
See on huvitav, kuid ma ei saa jätkata, kui saaksite selle minu eest parandada
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strategiya ixi
Väga halb süsteem. Mäng ei tööta ideaalselt.
Selles värskendatud versioonis on liiga palju reklaame!!!!!! Mulle meeldib see versioon, mille algselt initsialiseerisin, palju paremini. Iga tühja laua peale ei pea kuulutus olema – see paneb sind üldse mitte mängima!
reklaamid pärast iga taset. peale selle on kõik korras.
Mäng on päris hea, kuid see annab samasugust reklaami ja olen sellega valmis
Alustage 3 tärniga vastavalt sellele, mida ootate. Lihtsus ja loovus 1* jaoks. Reklaamide maht ja mängu lihtsus on -2*. Reklaamid enne tasemeid, tasemete ajal, pärast tasemeid, rakenduste vahetamine jne. Siin on igal võimalusel reklaam.
Väike armas mäng, kuid taaskord... rikutud liiga paljude reklaamidega. Andke mängijatele puhkust...minu arvates oleks mõistlik reklaam iga 5. mängu järel..ja..kasutamiseks peate reklaami vaatama??...mitte peal.
Bubble Shooter Gündəlik fpjf
pidevalt lülitub välja pidevalt lülitub välja paneb mind tegema sama taset ikka ja jälle ja nüüd ei jõua see isegi iseendale järele ja lubab mul minna järgmisele tasemele see on lihtsalt kinni harjunud meeldima ma ei tea mis toimub see pani mind nüüd värskendama see pani mind uuesti värskendama võib uuesti värskendada ikka veel kinni ei lase mul isegi järgmisele tasemele minna kurb kurb kurb Ma arvan, et on aeg see mäng desinstallida ja need inimesed tahavad, et sa mängimise eest maksaksid ja kui pissid, see ei tööta isegi kurb
Liiga palju reklaame. Mäng muutub kiiresti igavaks. Ei mingit tasu nutikate liigutuste eest.
Jõudsin tasemele 3410 ja see ei lase mul järgmisele tasemele alustada. Pettumust valmistav.
Lihtne mängida, lihtne kulutada mängimisele rohkem aega, kui plaanite. Reklaamid ei sega mängu mängimist. Lisavõimaluste saamiseks peate klõpsama rohkemate reklaamide vaatamiseks, kuid need on kiired vilkumised üle ekraani, pole suurt midagi.
Bubble Shooter Vabaajamängud nwf
Mäng on 3411-l külmunud. See on õige valu. Kui ma kustutan ja laadin uuesti. Ma kaotan oma skoori ja peatun uuesti sellel tasemel. Ja see on siin olnud nädalaid. Keegi ei pane tähele
Ma oleksin andnud sellele 5 tärni, kuid uusim reklaami hüpikakna lisamine, kui mängite oma lööki, on raskendav ja ärritav ... äärmiselt pettumus
Liiga palju reklaame.Kuid isegi sellega tappis selle mängu minu jaoks kindlasti üks asi – polnud võimalust oma edusamme teise seadmesse üle kanda. Nii et hüvasti
see on päris hea mäng, kuid see ei lase teatud tasemeid ületada. pean kogu mängu lõpetama ja otsast alustama. minuga on seda juhtunud kaks korda.
lülitasin heli välja n muusika vaikne muusika n helid tulevad. uuri mulle, kuidas seda muusikat sulgeda
Igav näeb välja nagu sama leht ja liiga palju hüpikaknaid
Liiga palju lisada aeglane edasiminek..mäng on lahe, kuid peaks tegema vähe seikluslik.. sest kõik tase umbes sama ..ja smtyms igav.
Pealetükkivad reklaamid iga 2 või 3 sekundi järel. Liiga palju andmekasutust
Minu 3-aastane armastab seda mängu. Reklaamid on nii tüütud. Soovin, et teil oleks võimalus reklaamide eemaldamise eest maksta. Teeksin seda hea meelega, et ta saaks mängu nautida ilma minu järelevalveta, et ta ei klõpsa reklaamidel.
hea mäng. pole paha, see on hea kui teised (võrreldes ainult mullilaskmismängudega) ja varem andsin mullilaskmismängudele 4-st, mitte viiest. nagu 100. tase on 10 protsenti raske (oletame, et ) ma vajan, et see oleks 20 protsenti keeruline, tähendab, et palun kahekordistage mängu raskusastet.
Ükskord jõudsin 77. tasemele, olenemata sellest, mitu korda ma selle läbisin. Edasi ei läheks. Nii et ma eemaldasin installimise. Ja installige uuesti ja ikka sama probleem. Lõpuks desinstallisin selle lõplikult.
Nii et.......mäng ise on nauditav ja ma hindaksin seda kõrgemate tärnidega, aga .......... fakt, et peate reklaame vaatama nii enne kui ka pärast iga taset, ei ole ainult korduv aga masendav ja igav. Eemaldage reklaam ja mäng oleks parem.
See jõudis tasemele ja lakkas töötamast
Ükski raskusaste ei tõuse võrreldes tasemetega 😬 tunne on nii igav, sest kõik tasemed on nii lihtsad. See ei tõuse koos tasemete tõusuga.......
Mulle meeldis see mäng, kuni nad hakkasid igal tasemel pärast kirjanduslikku reklaame näitama. see on nii ärritav ja ma ei taha seda mängu üldse mängida arvukate lõputute reklaamide tõttu.
Mulle meeldib see mäng, sest see sisaldab palle ja lemmiklooma, mis on nii armas, ja ma tahan võtta lemmiklooma nagu selles mängus, mille sa andsid. Aitäh mängu tegemise eest. Ja see sisaldab ka kingitusi, milleks on pommid, värvipallid, kolmerealised pommid. Ilus mäng on. Ja ma olen nõus, et teete selliseid mänge rohkem.
Alates 20000. aastast ei saa ma enam mängida, see on täielikult lakanud reageerimast, tore mäng, kuid väga tüütu vastuse puudumise tõttu, andsin sellele hinnangu ainult 2 tärniga.
see on mullimäng, ei midagi enamat, mõned on paremad kui teised, see tabab teid paljude reklaamidega, kuid need on lihtsad reklaamid ja enamikul neist võite kiiresti tagasilükkamisega võita, võite saada palju tasemeid, see ei võta teilt tasu palju raha, olen oma mänguga mõnda aega mänginud, see on ikka tasuta, kuid nagu ma ütlesin, on see korduv mullimäng, mis on peaaegu sama, see pole tegelikult nii suur väljakutse, nii et kui te ei saa sellest aru, võite soovida pane kiiver tagasi pähe ja lahkuda ruumist
Väga tore... kuni see järsku peatub. Tase 3410 on viimane. Tundub, et neid on veel, aga järgmine lihtsalt ei käivitu.