Post by salsohamsasubt on Feb 21, 2022 13:06:45 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk izturības kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Classic 2022 version ▞▞▞
Patīk šī spēle tikai daudziem reklāmām pēc katra jūsu veiktā līmeņa, un tā ir kaitinoša 🙄
Tikko atradu šo spēli, un tā turpina avarēt, kad man ir jāiegādājas jauna gulta, lūdzu, izlabojiet
Man ļoti patīk šī spēle, un man patīk gan spēļu burbuļu šāvēja, gan mājas dizains, tāpēc esmu piešķīris šai spēlei 5 zvaigznes, man tā ļoti patīk, lūdzu, izveidojiet vairāk šādu spēļu.
Šī spēle ir lieliska 😍 Es pabeigšu līdz līmenim "1667"
Man patīk šī spēle...ļoti vienkārša un patīkami spēlēt.. laba spēle.. paldies
Tā ir ļoti neizmantota pilna aplikācija/spēle... Ik pēc dažām sekundēm ir daudz reklāmu!!!😡😡😡
Šī spēle sākumā bija ļoti interesanta, es ļoti ļoti vēlējos redzēt pēdējo līmeni, bet, kad pabeidzu visus līmeņus, TĀ SĀKĀS ATKAL NO 1. 😡😡😡
Es turpinu spēlēt uz 8 taustiņiem, un manas lietas pazūd
Man tas patika, bet tagad es nevaru iet tālāk par 1658. līmeni. Tas man nedod nekādus uzdevumus.
Ļoti patika spēle, līdz pamanīju, ka kaut kas, ko jau jaunināju, atgriezās galvenajā mēbelē, un tas neļāva man to mainīt
Es esmu 1645. līmenī un esmu savācis vairāk punktu, lai Fix The House, bet tas man neļaus, tas neteica, ka tas ir pabeigtsVai šajā līmeņa burbulī ir kaut kas nepareizi ar spēli, kā es teicu pēdējā paziņojumā, kuru esmu notīrījis tas pilnībā izzuda, jo tas man to darīja agrāk un sākās no jauna, un tagad tas dara to pašu un tad vēlreiz, lūdzu, palīdziet man patīk šī spēle, man tā ir jau ilgu laiku
Vienkārša spēle, viegla, mana mīļākā spēle. Man patīk šī spēle.
Kā es varu saglabāt savu progresu citā mobilajā ierīcē?
Kāpēc jūs neiesniedzāt manu punktu skaitu?
ĻOTI pārāk daudz reklāmu, viena pēc katra līmeņa, viena pēc paziņojuma un pēc dažām minūtēm līmenī. Atinstalēta.
Bubble Shooter - Home Design Puzzle txh
Jauka un patīkama spēle
Var veikt tikai tik daudz līmeņu, tad visi līmeņi ir pabeigti
Tik jauka spēle
Kādu laiku spēlēja ar daudzām reklāmām, tāpēc bez zvaigznēm
Pēc dažu līmeņu uzdevumu ekrāna ir tukšs, es nezinu, kāpēc.
Spēle, ok, bet man nav nekāda uzdevuma 1633. līmenī!!! Šīs ir beigas? Vai varat man atbildēt, lūdzu?
Knapi var spēlēt, jo tik daudz reklāmu. Izgāzies!
tā ir jautra, aizraujoša un aizraujoša spēle
Kādu laiku tas bija jautri, pēc tam tas neparāda uzdevumu, ko jūs domājat, tāpēc jūs nevarat virzīties uz priekšu. Esmu atjauninājis un viss, kad tas tiks labots?
Es tev piešķiru trīs zvaigznes, es dodu tev zvaigznīti, jo spēle ir vislabākā. Es nespēlēju tādu spēli kā šī māja sveiki Gaja
Bubble shooter spēle ir ļoti laba spēle, ko spēlēt savos tālruņos, tā neļauj jums kļūt garlaicīgi. Es to izmantoju, lai spēlētu to stundām ilgi savā tālrunī, viņa kā spēle savā tālrunī
sāku spēlēt vakar diemžēl tas pārstāja darboties, neesmu laimīgs, man tas bija jāatinstalē uz 24 stundām, lai tas darbotos. Nav iespējams izveidot savienojumu ar tehnisko komandu par ļoti neapmierinošu notikumu es to nepārinstalēšu, lai to vairs atskaņotu NAV bez iespējas sazināties ar tehnisko komandu
Man patīk šī spēle var savākt papagaili un var mainīt grīdu un sienas un salabot lietas 😍😍😍
Ļoti slikts bcz, es esmu sasniedzis 1675. līmeni, rāda bez uzdevuma, lai pēc iespējas ātrāk atrisinātu šo problēmu.
Es izdarīju to, kas man bija jādara, lai mainītu joslu, un pēc tam tas atkal mainīja to uz miskasti
泡泡龍 解謎 oec
Man ļoti patīk šī spēle, bet es nokļuvu 3421. līmenī un nevaru pāriet uz citu līmeni. Tas ir noticis divas reizes. Kāpēc es nevaru turpināt spēlēt?
Tā ir laba spēle
Tas nav pievilcīgs
Tā ir laba spēle
Man ļoti patika spēle, bet sasniedza 1639. līmeni, taču uzdevumu lodziņā nekas nebija, tāpēc nevaru turpināt.
Lieliska spēle. Tam ir daudz līmeņu ar daudziem dažādiem sīkrīkiem un veidiem. Esmu 1776. līmenī. Nododiet rokas šīs spēles veidotājiem. Tā ir atšķirīga spēle un labāka par citām spēlēm.
Farm City: Farming & City Building Santai klod
Man patīk šī spēle, bet tā bija nedaudz grūta
Tas mani izklaidē, bet kļūst garlaicīgi.
Patiešām izbaudot šo spēli, nebija nekādu problēmu, līdz es sasniedzu 623. līmeni, tikko pabeidzu multivides telpu. Tas turpina mirgot, sakot, ka man ir uzdevumi, bet nekas neparādās. Ceru, ka tās vēl nav beigas, es labprāt uztaisītu vēl vienu māju vai pat dārzu
Ļoti jauka spēle, kuru ir viegli spēlēt ar jauku grafiku
Man patīk burbuļu šaušanas spēles
Neapmierināts. Mēs atbrīvojam savas atslēgas, bet lietas nemainās.
Visu laiku labākā burbuļošana
VĒLREIZ NEVAR PĀRKĀPT 3420! NOTIKA PIRMS MĒNEŠA IEKĻAUTA LĪMENĪ 3420, ATJAUNINĀTA SPĒLE, JO TĀ NEBIJA PĀR 3420, UN SPĒLES SPĒLE ATGĀJĀS UZ LĪMENI 300+ TIEŠĀM kaitinoši, KAD JŪS ZAĻAJAT GANDRĪZ 3000 ASV ATJAUNINĀTO LĪMENI! 10 DIENAS VĒLĀK JOPROJĀM NEVAR IESLĒGT ŠAI SPĒLEI!!!! KĀPĒC TU TO NELABO?
Pls pārbaudiet savas spēles, man nav nekādu uzdevumu.
Pēc 1600 līmeņiem tas neuzrāda nekādus uzdevumus. Uzdevumu lodziņš ir akls. Nav uzdevumu, bet mēs varam paņemt atslēgas.
Spēles laikā sastingu un pat sastingu, mans tālrunis to nepārinstalēs
Pārāk daudz vajadzēja pārāk ātri spēlē, ir vajadzīgs mūžīgs, lai savāktu zvaigznes augstāk.
버블 슈터 - Bubble Shooter 퍼즐 xism
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra!! Multfilma ir tik jauka, un ir tik jautri ķert bumbiņas, kad tās krīt! Tas ir tik jautri, ka es pat nemeklēju reklāmas.